"Het bedrijf heeft zo ontzettend veel doorgroeimogelijkheden, Swiss Sense is het bewijs dat hard werken loont."

22 november 2015 ben ik voor het eerst bij Swiss Sense gaan werken. Ik ben hier via het uitzendbureau terecht gekomen. Ik had aangegeven dat ik graag "sjouwwerk” wilde doen, omdat ik graag fysiek bezig ben. Ik kom uit Oss en had toen nog geen rijbewijs. Gelukkig waren er een aantal jongens op de afdeling waar ik elke dag mee samen kon rijden. Hierdoor ontstond er een prettige samenwerking, zowel privé als op het werk. Verder had ik geen ervaring in de logistiek dus alles was nieuw voor me. Het werd mijn taak om bij de afdeling goederenontvangst alle producten te lossen en te sorteren.

Naarmate ik er langer werkte, kreeg ik steeds belangrijkere taken zoals het controleren van de artikelen. Ik werd uiteindelijk beloond met een reachtruckcertificaat en zelfs een vast contract! Op deze manier is Swiss Sense altijd lonend waar er hard wordt gewerkt en er een goede inzet wordt getoond. De lat ligt hoog, maar iedereen wordt vanaf het begin meteen op sleeptouw genomen. Hierdoor krijg je direct een goed beeld van het hele logistieke proces. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling bij Swiss Sense voorop. Een goed voorbeeld hiervan is mijn opleiding voor Logistiek Supervisor. Ik raakte hierin geïnteresseerd en kreeg van Swiss Sense de kans om deze te gaan volgen.

man
man

Afdeling retouren

Ondertussen ben ik doorgegroeid naar een andere afdeling: retouren. Daar heb ik op systematische wijze heel veel nieuwe dingen geleerd en nieuwe uitdagingen gekregen. Door hard te werken ben ik nu zelfs teamleider; een boodschap die ik ook doorgeef aan mijn collega’s. Het doel is uiteindelijk om gezamenlijk een zo goed mogelijk product neer te zetten voor de klant. Je collega's zorgen er ook voor dat er elke dag plezier op de werkvloer is. Je haalt het beste in elkaar naar boven, zowel op werk als privé.

Terug naar de verhalen