man
man
man
man
man

Werken, leren en samen groeien

Medewerkers die iedere dag met plezier naar hun werk gaan, zich thuis voelen binnen Swiss Sense, hun talenten volop kunnen benutten en ambassadeurs zijn en blijven van de organisatie, daar gaan we voor! Samen leren, ontwikkelen en groeien, samen zetten wij een STAP vooruit; werkgeluk staat bij Swiss Sense centraal en het investeren in jou als medewerker vinden wij dan ook een must have. Daarom bieden wij niet alleen de tools maar ook de leeromgeving om dit doel te kunnen bereiken. Swiss Sense is inmiddels dan ook trotse eigenaar van een eigen Academy.

De Academy is een prachtige leeromgeving die past bij Swiss Sense en ons DNA. Van de binnenkomst via onze foto wall van trotse collega’s tot aan de trainingsruimte voor workshops en andere trainingssessies, maar ook gezellig met elkaar lunchen op een van de loungebanken of sparren in onze inspiratieruimte. Daar worden wij blij van! Vol energie met elkaar aan de slag gaan om kennis te delen, medewerkers te coachen en zo de juiste tools te kunnen bieden om het beste uit zichzelf te halen. Zo wordt het werken bij Swiss Sense nog leuker en duurzamer.

man
man
man
man
man

Jouw werkgeluk staat voorop

Groei als stagiair(e) met ons mee! Binnen Swiss Sense zijn er regelmatig kansen voor leergierige studenten. Zo bieden wij stages en leerplekken aan op mbo-niveau en meewerk of afstudeerstages op hbo- en wo-niveau. Jij krijgt een volwaardige en veelzijdige werkplek waarin je alle facetten van jouw vakgebied kunt leren. Je draait volledig en zelfstandig onder goede begeleiding mee binnen jouw afdeling. Check alle stagemogelijkheden op onze website of stuur een open sollicitatie naar recruitment@swisssense.com.

Al deze initiatieven zorgen ervoor dat we gepassioneerde, gedreven en deskundige medewerkers kunnen ontwikkelen die optimaal kunnen presteren en het beste uit zichzelf kunnen halen.

Wil jij aan de slag in een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan en kun jij niet wachten om jouw eerste training in onze Academy te volgen? Join us!

 

 

 

Klik hier voor al onze vacatures

Onze Academy backstage

Neem eens een kijkje achter onze Academy deuren, laat je inspireren en wie weet zien wij elkaar snel bij Swiss Sense!