"Doordat we de hele keten in handen hebben (van ontwikkeling van collecties tot uitlevering en nazorg) sta ik intensief met alle afdelingen in de organisatie in contact en dat maakt het heel afwisselend!"

Waarvoor ik ’s ochtends mijn bed uit kom? Voor de energie die ik krijg van mijn werk en van mijn collega’s. Iedereen is gedreven en enthousiast en we werken allemaal samen naar het ultieme einddoel: een tevreden klant. Want dat is kenmerkend voor Swiss Sense: de klant staat altijd centraal. Alles gaat hier dan ook in vogelvlucht. Collecties worden razendsnel ontwikkeld, er wordt onderling snel geschakeld en we zijn continu in beweging.

man
man

"Swiss Sense is innovatief, dynamisch en altijd in beweging: niet voor niets zit ik hier al acht jaar op mijn plek!"

In de jaren dat ik hier werk, heb ik Swiss Sense professioneler zien worden en processen zien verbeteren. Dat maakt dat het nog altijd heel fijn is om hier te werken. Ook het feit dat je je eigen kansen kunt creëren, maakt Swiss Sense een aantrekkelijke werkgever. Want door de expansieplannen die het bedrijf heeft, is er veel ruimte voor je eigen mening en inbreng. Jouw mening is belangrijk en er wordt naar je geluisterd. Als medewerker kun je dus echt een meerwaarde leveren in de ontwikkeling van de organisatie.

Ook krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld in de vorm van een opleidingsprogramma. Natuurlijk moet je al wel over een bepaalde mate van daadkracht, pro-activiteit, gedrevenheid en enthousiasme beschikken, wil je je in deze organisatie thuis voelen. We zijn immers geen statisch bedrijf; we zijn heel ambitieus en dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Er zijn steeds weer nieuwe zaken om aan te pakken.

Terug naar de verhalen