Soms heb je, wanneer je een bedrijf binnenstapt, het gevoel dat er een sfeer hangt waar je mee klikt.

Toen ik voor de eerste keer bij Swiss Sense binnenkwam, had ik dat gevoel heel sterk. Ik zag meteen dat mijn functie bijdraagt aan de professionalisering van de afdeling en dat is leuk om te zien.

man
man
man

Bij Swiss Sense is geen dag hetzelfde.

Ik heb iedere dag te maken met andere mensen in de organisatie. Van logistiek en magazijn tot aan directie. De cultuur binnen Swiss Sense is heel open, waardoor het makkelijk is om met elkaar te praten en bij iemand aan te haken. Ook in ons team merk ik veel enthousiasme. We hebben vrijheid in het uitproberen van nieuwe dingen. Dat maakt dat iedere dag weer nieuwe ideeën ontstaan die vaak ook meteen worden uitgevoerd. Als je goed met die dynamiek weet om te gaan, biedt dat ruimte voor eigen creatie en initiatieven. Ik heb het idee dat je hier, als je goed kan onderbouwen waarom iets bijdraagt aan de omzet en groei van de organisatie of aan de naamsbekendheid van het merk, binnen een uur akkoord kunt krijgen op je idee. Dan gaan we het gewoon doen, omdat we dat gaaf vinden en omdat we daar met z’n allen energie van krijgen. Ik vind het heel bijzonder dat dat kan.

Bovendien durven we risico’s te nemen, we gaan er gewoon voor.

We hebben de hele keten in eigen beheer, van productdesign, verkoop, en productie tot en met levering en aftersales. Daardoor voelen we ons verantwoordelijk voor onze eigen producten en doordat we alles zelf in huis hebben, kunnen we snel schakelen. Daar krijgen we als team energie van!

Bij Swiss Sense is er veel aandacht voor je eigen groei en ontwikkeling. Kun je middels je enthousiasme en leergierigheid laten zien wat voor waarde jij hebt voor de organisatie of wat je kan bijdragen aan de groei van het bedrijf? Dan is er veel mogelijk om ook zelf te groeien. Nee, ik kan niets bedenken wat ik liever zou doen dan wat ik nu doe.

 
Terug naar de verhalen